Franchisetagare inom INTERSPORT

Global styrka - lokal närvaro

 Att vara franchisetagare inom INTERSPORT innebär bland annat:

  • Du äger och driver din verksamhet
  • Du drar nytta av det stora företagets fördelar i allt från marknadsföring till sortiment och inköpspriser. Samtidigt har du familjeföretagets prägel och lokala förankring
  • Du har tillgång till support från en stark och erfaren organisation som förstår och stöttar inom flera områden av ditt företagande – exempelvis sortiment, IT, HR, utbildning, ekonomi. 

 

INTERSPORT är världens största sportkedja och omsätter över 11 miljarder euro genom fler än 5500 butiker i 44 länder. 

INTERSPORT i Sverige har sina rötter som en frivillig fackhandelskedja. 2015 omstrukturerades kedjan och har nu ca 140 butiker varav 100 butiker ägs av det centrala bolaget. Franchise är en viktig del av kedjan och stärker Intersports kunderbjudande.

Sedan 2014 ingår även Löplabbet i Intersport-koncernen med 12 butiker över landet. 2015 omsatte Intersport 4,3 miljarder kronor (inkl. moms).  

INTERSPORT hjärta klappar lite extra för svenskt föreningsliv. Vi är mycket stolta över våra samarbeten på elitnivå, så som Svenska Fotbollsförbundet, Ishockeyförbundet, Längdlandslaget, och flera av de största klubbarna i Allsvenskan (fotboll), SHL (ishockey), Elitserien (handboll) och SSL (innebandy). Minst lika glada är vi över våra drygt tusen samarbeten med klubbar inom breddidrotten. Läs mer på: www.intersport.se

Följ oss på sociala medier